Bredase Bowling Vereniging

bowlen in competitieverband

Zoek op deze site

Waar bowlen wij

Bowling- & Partycentrum Breda
Nassausingel 28
4811 DG Breda
076 - 5218452 

Lid worden?

Kijk op deze pagina!

Privacyverklaring BBV

Zomerleague 2020 … speeldag 3 … wederom hoge scores en heerlijk terras weer en weer een nieuwe koploper!

 

De nieuwe koplopers na 3 speeldagen zijn Joost/Loran met een gemiddelde van 12,83 punten …

Tijdens hun 2e speelavond wisten ze enorm te pieken met een 271 en 280 game (incl. 55 handicap) wat respectievelijk 17 en 18 punten opleverde en een totaal van 81 punten.

Maar dat was niet het hoogst behaalde aantal punten van deze speelavond … de winnaars van vorig jaar Roel/Simon pakte met 1.434 de hoogste serie wat maar liefst 82 punten opleverde!

En toen was de koek nog lang niet op … de uitblinkers van vorige week Dennie/Bjorn waren deze week iets minder scherp … vorige week 1.812 deze week 1.811 maar wel met een hele mooie 273 game erbij!

Doordat ze deze week hogere games moesten weg strepen en dus vlakker hadden gegooid bracht deze score deze week 79 op … 1 pin verschil 2 punten lager …

Maar dat deze 2 vrienden een goede fundering aan het leggen zijn voor een hele mooie eindklassering lijkt me duidelijk …

Marcel/Carla met 75 (vorige week 78 punten), Rob/Jos met 74, Wim/Bert met 71 en Jan/Jan met 70 punten waren ook lekker bezig … al met al mooie scores deze week …

Gezien de weersvoorspelling begint de Zomerleague volgende week pas echt … regelmatig drinken en veel succes allemaal!

Natuurlijk is iedereen weer gevraagd om elkaar niet aan te raken en zoveel mogelijk afstand te houden in de spelersruimte en dat is best aardig gelukt!

Ook is er gevraagd om nadat de Vroege klaar was de spelersruimte even vrij te houden zodat de zitjes en tafeltjes gedesinfecteerd konden worden.

Zodat ook de Late fris kon beginnen!

Bekijk de standenlijst om te kijken of er nog andere fraaie prestaties zijn geleverd. Wordt vervolgd …

pdfIcon

Huis Leagues

pdfIcon

Gebruik de "terug" knop in de browser om terug te keren naar deze pagina.

Robin van Meer gooit – als 1e vrouwelijk lid van de BBV – 300!

En het leuke is ze had het bijna zelf niet door …

 

rvm300Op de donderdag voor het finale weekend van de Bredase Kampioenschappen Bowlen 2019 startte Monique Hoving op baan 13 met 10 strikes!

 

Robin was – spelend op baan 15 – naar eigen zeggen alleen maar bezig om haar tante bij te houden – die 2 frames voorliep – en dat lukte meer dan aardig.

 

Het besef dat ze wel eens haar eerste 300 game kon gaan gooien kwam gelijk nadat Monique gestopt was met striken en een heel mooie 289 kon bijschrijven.

 

Robin haar 10e en 11e strike waren net als de strikes er voor allemaal heel goed (perfect?) maar toen werd het toch wel erg spannend gaf Robin zelf aan.

 

Gelukkig was ze nog wel instaat om een bal te gooien die – de 12e hoeft niet mooi te zijn maar moet vallen – in de pocket zat en voldoende snelheid had.

 

Zo’n moment lijkt altijd een eeuwigheid te duren … je ziet de bal gaan … je ziet dat de pocket hoog geraakt wordt … en dan zie je dat pin 4 nog bijna blijft staan.

 

Gelukkig maakte pin 4 nog een buiging naar voren om Robin meteen te feliciteren met haar prachtige 300!

 

Dat glazen plafond is ook weer geslecht dus dames, who’s next?

 

René van Vliet gooit binnen één week 2x 300


Op donderdag 6 september tijdens de 1e speeldag van de DVTL gooide hij op baan 8 in de 2e game zijn eerste 300 game van dit seizoen.

Op maandag 10 september was René beduidend minder scherp want toen gooide hij de 300 game pas in de 3e game.

Deze keer op baan 4 wat meteen ook een baanrecord is!

En de story continues want op maandag 17 september begon René weer met heel veel strikes in zijn 3e game …

Over de 300 games was niet veel bijzonders te melden, anders dan het 300 games waren, maar op het einde van deze game gebeurde er toch een aantal bijzondere dingen … uiteindelijk resulterend in een 296 game!

En een 296 game is een game die eigenlijk niemand wil gooien.

Maar René is er toch nog vrolijk onder want hij is met een totaal van 9 gegooide 300 games Erwin (8) voorbij gegaan (en dat is toch altijd wel een dingetje) en is daarmee de Bredase bowler met het meeste aantal gegooide 300 games op zijn naam.

Erwin is dus aan zet …

Voor een overzicht van nog meer 300 games druk op onderstaande link en kijk hoeveel 300 games Tjeu Thompson, Dennis Scheurs, Jan Aarts, Yves van Seeters, André damen, André van Gurp, Christ van de Lindeloof, Michael Brands, Remco Zwetheul en Robert Groeneveld hebben gegooid:

pdfIcon
Bovenstaand klassement is opgesteld m.i.v. maart 2000 … dat is meteen de reden dat bijvoorbeeld Ad Kuijpers er niet op staat …

pdfIcon

Gebruik de "terug" knop in de browser om terug te keren naar deze pagina.

Subcategorieën

Alle gegevens over de Maandag Dubbel league

Op woensdag speelt de jeugd in wedstrijdverband.

Alle gegevens over de Woensdag Avond Trio League

Alle informatie over de Donderdag Vroege Trio League kunt u hier vinden.

Alle informatie over de Donderdag Late Trio League kunt u hier vinden.

Hier vind je een overzicht van de laatste standen in de diverse leagues.
Copyright © 2010-2020 Bredase Bowling Vereniging.